Web stranica koristi cookie kako bi pružila bolje korisničko iskustvo. Saznajte više

X

Labud novosti

Provedite dan po svom, mi brinemo da vam blista dom! Osvojite čišćenje kuće ili stana i odmarajte godinu dana!

Uključite se u veliku nagradnu igru i osvojite jednu od ukupno 65 dnevnih i tjednih nagrada ili glavnu koja uključuje čišćenje doma na godinu dana!

Nagradna igra traje od 09.11.2015. do 03.01.2016.                                      

 1 X GLAVNA NAGRADA: čišćenje doma na godinu dana + Samsung 3D TV, LED LCD, 140cm
8 X TJEDNA NAGRADA: čišćenje doma na 6 mjeseci
56 X DNEVNA NAGRADA: poklon paket sredstava za čišćenje u vrijednosti od 200 kn

Kako sudjelovati?
Kupite bilo koja 3 Labud i/ili Meteor proizvoda  na jednom računu u bilo kojoj prodavaonici u Hrvatskoj, račun sačuvajte, a BROJ RAČUNA, ključnu riječ: ODMORI SE i osobne podatke: IME i PREZIME te ADRESU, pošaljite SMS porukom na broj: 60221 (cijena SMS poruke:2,40kn+PDV) ili putem on-line obrasca na: www.facebook.com/labud.hr.

Ne zaboravite! Jedan račun= jedna poruka. Broj prijava je neograničen. Prilikom preuzimanja nagrade potrebno je predočiti originalni račun. Finalno izvlačenje za glavnu nagradu je: 07.01.2016. Sretno!

PRAVILA NAGRADNE IGRE
„PROVEDI DAN PO SVOM, MI BRINEMO DA TI BLISTA DOM.“
 
Članak 1. Priređivač

Priređivač nagradne igre je Labud d.o.o., Radnička cesta 173r, 10000 Zagreb, OIB 23359164583. Tehničku i operativnu podršku u provedbi nagradne igre pruža Mobitel Media d.o.o., Šoštarićeva 10, 10000 Zagreb, OIB 84873605417.

Članak 2. Trajanje nagradne igre

Nagradna igra provodi se od 9. studenog 2015. godine do 3. siječnja 2016. godine na području Republike Hrvatske.

Članak 3. Svrha nagradne igre

Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbe Priređivača i unapređenja prodaje proizvoda robnih marki Labud i Meteor.

Članak 4. Način sudjelovanja u nagradnoj igri
    
U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem maloprodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj na jednom računu kupe bilo koja 3 Labud ili Meteor proizvoda i broj računa zajedno s osobnim podacima prijave na jedan od načina:

-    slanjem SMS poruke sadržaja:
ODMORI SE, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.

ili

-    prijavom na www.facebook.com/labud.hr:
U formu za prijavu potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, adresu (ulica, mjesto i poštanski broj) i kontakt broj telefona ili mobitela.

Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev Priređivača predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno prijavljen od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Članak 5. Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici tvrtke Labud d.o.o., zaposlenici tvrtke Mobitel Media d.o.o., kao ni članovi njihove uže obitelji.

Članak 6. Nagradni fond

Nagradni fond sastoji se od:

Nagrada

Vrijednost

Količina

Ukupna vrijednost

Čišćenje doma godinu dana + SAMSUNG 3D TV, LED LCD, 140cm

19.314,05 kn

1

19.314,05 kn

Čišćenje doma 6 mjeseci

4.500,00 kn

8

36.000,00 kn

Poklon paket sredstava za čišćenje

200,00 kn

56

11.200,00 kn

Ukupna vrijednost nagradnog fonda:

 

66.514,05 kn

Priređivač se obvezuje uplatiti 5% ukupne vrijednosti nagradnog fonda u korist Crvenog križa Republike Hrvatske.

Nagrada „Čišćenje doma godinu dana“ uključuje uslugu profesionalne tvrtke u trajanju od 8 sati mjesečno (opcija: 1 x u dva tjedna 4h ili 1 x mjesečno 8h) kroz 12 mjeseci.

Nagrada „Čišćenje doma 6 mjeseci“ uključuje uslugu profesionalne tvrtke u trajanju od 6 sati mjesečno (opcija: 1 x u dva tjedna 3h ili 1 x mjesečno 6h) kroz 6 mjeseci.

Članak 7. Izvlačenje i objava dobitnika

Izvlačenje dobitnika glavne nagrade održat će se 7. siječnja 2016. godine u sjedištu Priređivača.

Dnevni i tjedni dobitnici se izvlače svakog ponedjeljka za prethodni dan. U izvlačenju za pojedinu dnevnu nagradu sudjeluju sve prijave zaprimljene tog dana. U izvlačenju za tjednu nagradu sudjeluju sve prijave zaprimljene u tom tjednu.

Dobitnici će biti izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Jedna fizička osoba može osvojiti samo jednu dnevnu, jednu tjednu i glavnu nagradu.

Komisija će provjeriti je li dobitnik sudjelovao u nagradnoj igri sukladno ovim pravilima. U slučaju da se njegova prijava proglasi nevažećom nagrada će biti podijeljena sljedećem izvučenom sudioniku koji ima pravo na nagradu.

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 7 dana od izvlačenja na Internet stranici www.labud.hr.
 
Članak 8. Preuzimanje nagrada

Nagrada se ne može zamijeniti za novac. Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze Priređivača nagradne igre prema dobitniku. Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave.

Ako dobitnici nagrade ne podignu u tom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave. Ako je dobitnik maloljetna osoba, nagradu mogu, uz predloženu odgovarajuću dokumentaciju u njegovo ime preuzeti njegovi roditelji ili skrbnici. Sudjelovanjem u ovoj nagradnoj igri sudionici se slažu da, ako postanu dobitnici nagrada, njihove osobne podatke: ime i prezime, adresu, sliku i slično Priređivač može koristiti u promocijske svrhe bez naknade i prethodne suglasnosti dobitnika te da se oni mogu objaviti u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika. S nagradama koje ne budu realizirane postupit će se u skladu sa Zakonom o igrama na sreću (NN 87/09) i Pravilnikom o priređivanju nagradnih igara (NN 8/10).

Članak 9. Ostale odredbe

Priređivač ne odgovara za nepotpune i neispravne prijave. Priređivač i osobe koje sudjeluju u provođenju nagradne igre ne odgovaraju za moguću štetu, koja bi mogla proizlaziti iz nagrada ili pogodnosti.

Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni na Internet stranici www.labud.hr. Priređivač u tom slučaju sudionicima ne odgovara za moguću štetu.

Odluka Priređivača o svim pitanjima vezanim uz nagradnu igru odnosno primjenu ovih pravila konačna je i obvezuje sve sudionike.

Članak 10. Objava pravila

Pravila nagradne igre uz navođenje klase, urudžbenog broja i datuma izdavanja suglasnosti Ministarstva financija bit će objavljena na Internet stranici www.labud.hr prije početka nagradne igre.

Članak 11. Korištenje osobnih podataka

Sudionici u nagradnoj igri sudjelovanjem, odnosno slanjem SMS poruke, očituju svoje prihvaćanje ovih Pravila te bez daljnjeg pitanja i odobrenja ovlašćuju Priređivača da prikuplja i obrađuje navedene osobne podatke u svrhu provođenja nagradne igre i vlastitih marketinških aktivnosti. Sudionik u bilo kojem trenutku može zatražiti odjavu od primanja ovakvih obavijesti.

Priređivač će poduzeti sve razumno potrebne mjere da bi osigurao da se osobni podaci sudionika u nagradnoj igri obrađuju i koriste na siguran način i u suglasnosti s primjenjivim zakonodavstvom.

Članak 12. Rješavanje pritužbi i valjanost pravila

Sve pritužbe i reklamacije rješava Priređivač. U slučaju osnovanih pritužbi Priređivač se obvezuje u što kraćem vremenu ispraviti nedostatke i o tome obavijestiti sudionika odnosno ako je to potrebno i ostale sudionike.

U slučaju spora između Priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski građanski sud u Zagrebu.

prijavite se2

Share

Za mame i bebe

Saznajte korisne savjete o čišćenju doma i
kako Labud čuva vaše malene i obitelj.

Pridruži se Labudovoj zajednici na Facebooku

Pridružite se najčistijoj zajednici na fejsu,
igrajte nagradne igre i družite se s ostalim Labudoljupcima.

Newsletter

Prvi saznajte novosti iz Labudovog svijeta čistoće

Webshop

Kupite omiljene Labudove proizvode na i-mall.hr