Web stranica koristi cookie kako bi pružila bolje korisničko iskustvo. Saznajte više

X

Labud novosti

Predstavljamo vam novo, limitirano izdanje omiljenog hrvatskog deterdženta za pranje posuđa s mirisom jabuke i cimeta, a uz to vas i bogato nagrađujemo!

Ništa ne podsjeća na blagdane i toplinu doma u hladnim zimskim danima više od mirisa jabuke i cimeta, zar ne? Upravo zbog toga, odlučili smo vas ovih blagdana razveseliti novim,  limitiranim izdanjem Čarlija s mirisom koji će vas oduševiti.

Čarli Winter Edition
Čarli Winter Edition s mirisom jabuke i cimeta pranje posuđa pretvara u čistu zimsku čaroliju!
Posebno izdanje Čarlija zadržao je sva obilježja omiljenog hrvatskog deterdženta za pranje posuđa, što znači da s lakoćom uklanja svu masnoću i ostatke hrane s vašeg posuđa, a istovremeno je vrlo nježan prema rukama!

Odabrani proizvod godine
Podsjećamo kako su Čarli i Permetal proglašeni su omiljenim proizvodima u hrvatskim kućanstvima  u 2016. godini i osvojili Odabrani Proizvod godine, najveću svjetsku nagradu za inovativne proizvode i zadovoljstvo kupaca. Provela ju je priznata istraživačka agencija ACNielsen na reprezentativnom uzorku od preko 2000 hrvatskih kućanstava. Od 21 kategorije, Labud ima čak sva pobjednika u dvije kategorije:
Čarli – pobjednik u kategoriji deterdženata za ručno pranje posuđa
Permetal – pobjednik u kategoriji odmašćivača

Nagradna darivanja
U sklopu izlaska novoga Čarlija Winter Edition, odlučili smo vas i bogato nagraditi na Facebooku i Instagramu! Nagradna darivanja odvijaju se na Facebook stranici Labud – čista kvaliteta i Instagram profilu labudzagreb.

Share

Za mame i bebe

Saznajte korisne savjete o čišćenju doma i
kako Labud čuva vaše malene i obitelj.

Pridruži se Labudovoj zajednici na Facebooku

Pridružite se najčistijoj zajednici na fejsu,
igrajte nagradne igre i družite se s ostalim Labudoljupcima.

Newsletter

Prvi saznajte novosti iz Labudovog svijeta čistoće

Webshop

Kupite omiljene Labudove proizvode na i-mall.hr