Web stranica koristi cookie kako bi pružila bolje korisničko iskustvo. Saznajte više

X

Labud novosti

Proslavivši prošle godine velikih 40 godina prisutnosti na tržištu, ove godine Čarli dolazi u novoj boci koja svojim oblikom ocrtava dio Čarlijeve povijesti, ali je ujedno moderna i ergonomski prilagođena što lakšoj uporabi. Osim toga, dodatno su poboljšane i formule proizvoda, za još više odmašćivanja i snage prilikom pranja.

Posebna je novost da Čarli Original s mirisom limuna odsad dolazi u žutoj boci, kao što je to uostalom bilo i u samim počecima brenda. Ostali mirisi iz asortimana su Čarli Classic s mirisom jabuke, Čarli Sensitive s ekstraktom kamilice, Čarli Fresh s mirisom limete i Čarli Mediteran s ekstraktom lavande.

carli web imageJeste li znali?

Svi Čarli proizvodi biološki su razgradljivi i pH neutralni, ne testiraju se na životinjama, a tenzidi koje sadrže potječu iz plodova kokosa i kukuruza.

Čarli je nositelj certifikata Dermatološki testiran alergološkog odjela Dječje bolnice Srebrnjak kojim se potvrđuje da je posebno pogodan za osobe s osjetljivom kožom, sklone alergijama, kao i za osobe s atopijskim dermatitisom.

Saznajte više

Share

Za mame i bebe

Saznajte korisne savjete o čišćenju doma i
kako Labud čuva vaše malene i obitelj.

Pridruži se Labudovoj zajednici na Facebooku

Pridružite se najčistijoj zajednici na fejsu,
igrajte nagradne igre i družite se s ostalim Labudoljupcima.

Newsletter

Prvi saznajte novosti iz Labudovog svijeta čistoće

Webshop

Kupite omiljene Labudove proizvode na i-mall.hr